OVER ONS

In 1 Dag Je Website is opgezet door Designlab. Designlab werkt al sinds 2007 met WordPress, kent alle ins and outs en is gespecialiseerd in het maken van unieke thema’s.

Designlab is van Mariken de Ruiter. Haar  enthousiasme voor WordPress wil zij graag delen, haar kennis overbrengen en jou alles leren wat je nodig hebt om je website zelf te kunnen onderhouden. Dus geen expert meer nodig.

Mariken: ” Hou het simpel”

Met dit concept ‘In 1 Dag Je Website’ streven wij naar vereenvoudigen van in eerste instantie complex is. We beginnen bij de essentie: de boodschap. Zo creëren we samen een website die met je mee kan groeien. En hadden we al gezegd dat dit kan voor een heel prettig bedrag?

Hoe prettig? Klik hier

Mariken: 

Een website is niet statisch. De klant moet vrij simpel zelf  berichten, foto’s en video’s kunnen plaatsen.  WordPress biedt daar de beste mogelijkheden voor. Wat ik bied is de combinatie van een unieke ‘look’ , in lijn met je huisstijl en ik leer je alle ins and outs van WordPress en ‘last but not least’: een goede vindbaarheid voor Google. Wat wil je nog meer?

Neem ook een kijkje op  Designlab.nl
Overtuigd? Meld je nu hier aan